EETHUIS ORANJE BOSKOOP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 590 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Oranje Boskoop. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 21:32 Jammer dat het allemaal aan de koude kant was.
29 jan 2023 om 21:21 Durum was op zich goed gevuld maar er zat alleen sla in, geen tomaat, komkommer... niets. Ik had voor mijn zoon specifiek ALLEEN kip en knoflooksaus gevraagd. En er zat toch sambal op..... beetje jammer
28 jan 2023 om 21:42 Super snelle bezorging, vriendelijke man. Heerlijk eten!
22 jan 2023 om 14:28 Meer dan een uur moeten wachten op een kleine lunch
17 jan 2023 om 22:04 Heerlijk eten, goed gevuld, je krijgt waar voor je geld, veel keuzes
17 jan 2023 om 10:58 Het bestellen was misleidend. Wij hadden mensen die alleen knoflook of sambalsaus wilde hebben. Ook hadden wij een Kapsalon besteld zonder saus. Op elke bestelling zaten allebei de sauzen en voor iedereen extra bakjes die niet als extra besteld waren
6 jan 2023 om 12:32 Na 90min wachten. Navraag gedaan bij het restaurant waar mijn bestelling bleef geen ABN mogelijk geen enkele manier van communicatie. De bestelling was koud oude producten verkleurden groente en bruine patat.
4 jan 2023 om 21:16 De levering was snel alleen de kapsalon was niet lekker
30 dec 2022 om 21:10 Eten mag iets warmer. Extra bakje knoflooksaus zat er niet bij. Voor de rest heerlijk en snel bezorgd!
29 dec 2022 om 20:26 We hadden 1 shoarma menu en1 doner menu maar we kregen 2 doner menu. We hebben het opgegeten was verder prima. Hoop volgende keer dat het goedgaat.
20 dec 2022 om 19:55 Alles wat koud, erg jammer