BAKKERIJ NIEUW ORANJE BOSKOOP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Nieuw Oranje Boskoop. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:02 Me mokkel meurt uit dr hol van dat vreten
27 sep 2022 om 20:01 Deel bestelling vergeten, niet bezorgd gekregen
25 sep 2022 om 21:51 Eten was ijskoud en levering duurde ook een uur. Vervolgens gebeld met de klacht en er zou nieuw war eten ons kant op komen maar de kip doner was wel op en zou gemixt worden met kalf. Helaas kregen we wederom koud eten en geen stukje kip te bekennen.
18 sep 2022 om 19:48 Keurig op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk gegeten!
18 sep 2022 om 12:25 Heerlijke kapsalon (met kip) gegeten! Was erg lekker en snel bezorgd. Frikandel en aparte friet waren ook nog warm.
17 sep 2022 om 21:30 De eerste bezorging duurde lang; eten koud. Na contact boden ze meteen aan de bestelling opnieuw te bezorgen. Super service en de tweede keer was het heel warm en snel geleverd. Heel netjes opgelost! Heel vriendelijk! Heerlijk eten. Niet vet. Vers.
1 sep 2022 om 8:40 Beste Turkse pizza ooit, ontzettend vers en smaakvol. Vriendelijke bezorger, hij kwam op de aangegeven tijd.
1 sep 2022 om 8:18 Precies op de tijd die ik had aangegeven. Het eten smaakte goed, veel en warm. Extra sauzen besteld, niet gekregen, dit is al keer eerder gebeurd. Je kan bellen, maar je gaat niet je eten koud laten worden voor een nalevering van sauzen.
23 aug 2022 om 9:25 het bestelde eten is lekker en warm
22 aug 2022 om 21:15 Lekkerste restaurant van boksoop snel bezorgd en grote porties ook!
21 aug 2022 om 21:18 Lekker eten en snel bezorgd!
21 aug 2022 om 20:55 Nie polecam , czekam 3 godziny na dostarczenie jedzenia . Dwa razy dzwonilismy i zawsze mowia to samo ze nie maja mojego zamowienia za ktore zaplacilam