BAKKERIJ NIEUW ORANJE BOSKOOP

BAKKERIJ NIEUW ORANJE BOSKOOP Brood - Doner - Turkse Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 510 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Nieuw Oranje Boskoop. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 10:00 Bezorging keurig op tijd. Heerlijke Kapsalon zowel de kip als de kalfs. Keurig gehouden aan de opmerkingen die ik er bij had geschreven! Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
16 jun 2022 om 20:42 Straszne jedzenie. Dawno nie jadłem gorszego. Kapsalon był bardzo słony, już więcej tam nie zamówię.
2 jun 2022 om 23:00 De heerlijkste en het meest verse eten omgeving boskoop al jaren klant van jullie toppers!!!
1 jun 2022 om 21:05 Als je een broodje döner en een schotel shoarma laat bezorgen dan mag je in ieder geval verwachten dat: - eten is warm -frites zijn knapperig - meer dan super kleine bakjes saus -fritessaus, je kan dit niet extra bestellen
30 mei 2022 om 7:48 Kapsalon besteld maar eerlijk gezegd de slechtste ooit. Kan aan mijn smaak liggen maar ik zou sowieso niet meer bij hun bestellen.
27 mei 2022 om 19:31 Super lekker eten en nog een snelle bezorging ook!
21 mei 2022 om 20:22 Het eten was goed. Alleen bij de broodjes extra vlees besteld en daarvoor ook betaald, maar niet gekregen. Dat gebeurt regelmatig bij online bestellen. Bestelling wordt niet goed gelezen.
13 mei 2022 om 19:28 Heerlijk vers en goed warm verpakt super eten
12 mei 2022 om 22:01 Altijd precies op tijd! Kwalitatief bijzonder goed en kraakverse ingredienten
8 mei 2022 om 21:17 Jammer dat de knoflooksaus er niet bij zat. . Kwam om 17.45 uur ipv 18.15 uur
8 mei 2022 om 20:05 Heerlijk gegeten echt aanrader.
4 mei 2022 om 20:57 Altijd goed eten en netjes bezorgd.